Els ”blaus” fan una sortida al cinema

89 vistas

El dijous 12 de desembre els alumnes de color blau de l’Institut Neus Català van fer la sortida trimestral

Què significa ser color blau?

L’ Institut Neus Català de Cornellà de Llobregat té diferents colors per avaluar el comportament dels seus alumnes. Hi ha 4 colors diferents: el blau, el verd, el groc i el vermell.

El blau és quan tens acció positiva, 3 positius o més. El verd és quan tens un balanç de dos positius i dos negatius. L’alumnat de color groc és qui té un balanç inferior a a dos negatius. I l’alumnat de color vermell és qui té almenys una incidència.

Els alumnes de color blau van anar al cinema per a fer la seva sortida trimestral a veure la pel·lícula ‘La clase de piano‘. El final de la pel·lícula tracta sobre que el germà del protagonista té un accident i l’han d’operar. Mathieu Malinski i la seva mare es van quedar esperant a fora mentre ell tenia una actuació de piano i la seva mare li va dir que hi anés, que ella es quedaria fins que li diguessin alguna cosa. Mathieu va cridar als seus amics perquè el portessin al concert, però de camí cap al teatre hi havia una ambulància i no podien avançar…

Va arribar Mathieu al concert? Va aconseguir el seu objectiu? Si ho voleu saber, haureu de mirar la pel·lícula.

Quan va finalitzar la pel·lícula varem tornar cap a l’institut per continuar la nostra activitat lectiva amb normalitat. Quina activitat espera els blaus pel segon trimestre? Us anirem informant.

Autora: Hidaya El Bhira de l’Institut Neus Català Report

El más reciente de Blog