Marc Granell: “Ens està deixant sense treball.”

en Personas Extraordinarias

A causa del coronavirus, moltes persones s’estan quedant sense feina

Miguel Bertolé. Institut Les Vinyes, 3r ESO. Cubelles.

Segons Marc Granell, aquesta situació està fent que molts treballadors que no pertanyen a l’àmbit de l’alimentació o sanitari els hagin de fer fora per falta de pressupost.

Marc Granell és un ex treballador d’una empresa de transport al que han fet fora pel tancament de la seva oficina per la culpa del covid-19. Ha volgut fer aquesta entrevista per explicar la seva situació.

Per què t’han fet fora del treball?

El motiu és perquè com el meu treball no pertany a cap d’aquests àmbits ha tancat i, com no guanyarà diners, a molts de nosaltres ens han fet fora.

Això afecta als treballadors com tu?

Ens afecta d’una manera molt dolenta, ja que no poden portar diners suficients, les nostres famílies no poden menjar i és molt difícil aquesta situació.

Com descriuries la situació del covid-19?

És una situació dolenta per a tothom, ja que no estem el suficientment preparats per combatir-lo, perquè ens ha pillat per sorpresa. I el que podem fer és aportar diners per la investigació sobre la cura.

Què opines del covid-19?

Ens preocupem molt, però si mantenim la calma podem combatre aquest virus, posat que generalment afecta més greument a les persones majors de 65 anys i que pateixen malalties de cor, respiratòries o d’immunodeficiència.