Cinc coses bones que m’han passat durant el confinament

en Opinamos

Clàudia Pulido. Institut Les Vinyes, 4t d’ESO. Cubelles.

  • C.A.L.M

Fa uns dies va sortir el disc C.A.L.M de la banda 5 Seconds of Summer (són quatre nois australians que van formar la banda quan encara estaven a l’Institut i es van fer famosos gràcies a la plataforma de Youtube). És el quart àlbum de la banda i crec que el meu preferit. Com que estem en quarantena i més o menys em puc aixecar a l’hora que vulgui, vaig poder escoltar-lo just quan va sortir.

  • LLEGIR:

Com que tinc bastant més temps lliure que abans, puc llegir tant com vulgui. Això m’ha vingut molt bé, ja que estic rellegint per 95252570è cop la saga Harry Potter. M’encanta llegir aquesta saga en diferents moments de la vida, ja que l’entenc de diferents maneres, i no puc esperar per llegir la saga als meu futurs fills (com va fer el meu pare amb mi). Quan vaig llegir la saga de petita, em semblava divertidíssima i la màgia d’ella m’encantava. Ara també ric amb certes parts dels llibres, però els trobo profundament tristos i devastadors.

  • FEINA ON-LINE:

M’està encantant treballar on-line, tant de bo poder fer tot l’Institut així. Aquesta és una opció que existeix als Estats Units i aquí (per desgràcia) no es pot fer fins als 18 anys. Durant aquests dies he descobert que m’encantaria treballar des de casa en un futur.

  • ANIMAL CROSSING:

Ja sé que sona molt freak, però sóc una fanàtica del videojoc Animal Crossing. He pogut millorar molt la meva partida i ara el meu poble (d’això va la meva edició del joc, arribes a un poble, et fan alcalde i tu l’has de millorar) té una font, arbres que donen tot tipus de fruites, una cafeteria i una zona d’acampada entre d’altres. Tot això ho he aconseguit venent fruita, fòssils, minerals, insectes o peixos.

  • ESTALVIAR:

Una cosa bona que m’ha donat aquesta quarantena ha sigut que, com que no puc sortir de casa, no puc gastar diners, i com que no els puc gastar, els he d’estalviar. Quan s’acabi la quarantena tindré una bona quantitat de diners per seguir estalviant-los o gastar-los en alguna cosa que em faci molta il·lusió (com per exemple, roba, ja que tinc literalment 3 samarretes i 2 vestits extremadament incòmodes per l’estiu. També m’agradaria compar-me una nova consola Nintendo per jugar al nou animal crossing, edició a la qual has de construir una illa i fer-la habitable, una fantasia).