Pilar Cassú: “Un horari completament diferent”

/
21 vistas

La perruquera viu el confinament a Palamós

 Martí Pagès de Bell-lloc Report

Una de les qüestions més temoroses de la Covid-19 és la de com fer que avis, àvies, -Persones grans en general- aguantin de bona manera aquesta pandèmia, que causa estralls en aquest col·lectiu. Per això he fet una entrevista curta a la meva iaia, la Pilar. Ella, ja de ven petita ha treballat en el món de la perruqueria i encara està en actiu. Actualment, resideix a Palamós, on afirma que s’hi està molt bé.

Què t’ha canviat entre el que feies abans i el que fas ara?

Faig un horari completament diferent del que feia: estava molt poc a casa, feia la feina ràpid, treballava a la perruqueria… I ara, estic a casa, arreglo les coses que tenia per arreglar, netejo, medito i dono gràcies perquè estem tots bons.

Quadre de la Pilar Cassú

 Com ho fas per distreure’t?

En què em distrec? Doncs mira, fàcil: pinto, escric una mica, miro la televisió… i ja està, ja ha passat el dia. A més, faig videotrucades amb els meus fills, els néts ajuden amb la tauleta, i tota la família està pendent de mi, i això em fa estar molt contenta.

Quadre de la Pilar Cassú

I per anar a comprar?

 Estic connectada amb el responsable de la botiga del poble. Com que anava a comprar allà, em van trucar i em van dir que si volia que em portessin el menjar a casa, que ho farien, i això és fantàstic. Però, igualment he de sortir per llençar les escombraries o anar la farmàcia. No obstant això, vaig molt ben preparada, ja que em poso guants i mascareta.

Menjar que li porten a casa

El más reciente de Blog

Cómo realizar una entrevista

La entrevista es uno de los géneros periodísticos que se caracteriza por ser una conversación entre el periodista y una o más personas. También

Cómo redactar una crítica

La crítica destaca por pertenecer al grupo de géneros periodísticos, por tanto, es una pieza escrita que presenta información a lo largo

Cómo redactar una crónica

La crónica es una noticia ampliada que combina información y opinión, es decir, es un género periodístico interpretativo.  El