Animals són abandonats com a conseqüència de la Covid-19

en Actualidad/Vida

La pandèmia no tan sols afecta les persones, els animals també estan sent perjudicats

Salma Peiró. 1º de la ESO. Escolapias Gandía. Valencia.

Un reconegut zoològic de Tailàndia, està sent perjudicat per la pandèmia. L’home que portava el zoològic, es va declarar que estava en banca trencada, i va decidir abandonar a desenes d’animals en les seues gàbies. Per fortuna un grup d’amics van anar al zoològic, i van trobar a desenes d’animals en molta fam.

En el lloc es podia veure com els caimans, i fardatxos buscaven menjar per tot arreu, també tigres i ossos tancats en les seues gàbies, rugint per la fam. Alguns van ser venuts o traslladats a altres llocs, la majoria es van quedar tancats en les seues gàbies, sense que ningú els poguera donar res d’aliment ni de beure.

En notar el complet abandó del lloc, un jove va prendre proves de les males condicions en què es trobaven els animals, i va llançar una campanya on va oferir a la població cooperar perquè els pobres animals pogueren tindre un aliment, i beguda, i fer que tornen a viure en bones condicions.

La xifra que este jove tenia pensada, en pocs dies es va duplicar, a causa de conéixer les terribles causes, centenars de persones van voler ajudar per a rescatar a estos pobres animals. Fins a la data la campanya segueix a disposició de totes les persones que vulguen ajudar. Per desgràcia este no és l’únic cas que s’ha produït d’abandó d’animals en zoològic.