Les noves propostes de Netflix pel confinament

/
67 vistas

Laura Gómez de La Salle Report

Aquests últims dies, ha estat declarat l’estat d’alarma a Espanya degut al Covid-19, per tant hem d’estar confiants a casa i seguir totes les indicacions del govern. Netflix, la gran empresa d’entreteniment americana, ha creat molts nous continguts per fer més amena aquesta llarga estada a casa. Aquestes són les propostes que us fem per entertenir-vos aquests dies de confinament.

Comencem amb una de les sèries més famoses entre els adolescents d’avui en dia a Espanya, Élite amb la seva tercera temporada, aquesta sèrie està present en el top 10 de visualitzacions.

Tracta de la vida de tres alumnes que anaven a un institut públic, però aquest va patir un accident, llavors la constructora els hi van donar tres beques per tal de netejar-se la imatge i que els alumnes poguessin estudiar a l’institut privat Las Encinas. Allà els hi passen moltes coses i creiem que aquesta sèrie agrada molt, ja que tracta alguns temes quotidians pels joves com el feminisme, l’homofòbia, el racisme, el càncer… i alguns altres més surrealistes que li donen interès a la sèrie.

Tràiler Élite temporada 3

I per una altra banda una de les sèries més mítiques, Friends que ha guanyat molts premis a la millor sèrie de comèdia televisiva.

Tracta sobre 6 amics que viuen en un pis i tenen diversos problemes com qualsevol altra persona però sempre amb un to humorístic. Creiem que aquesta sèrie és una molt bona opció per aprendre angles, ja que si la mires en angles pots aprendre moltes paraules útils en el dia a dia.

Introducció Friends

Una bona opció per sinó tens Netflix és la sèrie Les de l’hoquei que està a la carta de TV3 i és gratuït. Tracta sobre un equip femení que juga a l’hoquei i tenen diversos problemes que han de resoldre juntes. Aquesta sèrie és molt famosa entre els adolescents perquè tracta temes com el feminisme, l’homosexualitat, el masclisme…

Tràiler Les de l’hoquei

Pels més petits de la casa, recomanem la sèrie de dibuixos animant, Les Aventures de Tintín. Tracta sobre un jove reporter Belga anomenat Tintín i explica les seves aventures contra assassins, i delinqüents acompanyat del seu fidel gos i amic, Milú per intentar fer el bé.

Les aventures de Tintín

També recomanem per matar el temps, veure una saga de pel·lícules, en aquest cas Divergente amb el premi Teen Choice a la millor pel·lícula d’acció i aventura amb un toc romàntic.

Es basa en un futur en què la humanitat és classificada en diverses categories segons la teva personalitat, i la protagonista descobreix que té personalitats múltiples i que és perseguida pel govern i amb company Cuatro investiguen els secrets que els envolten.

Tràiler Divergente

També, una pel·lícula de dibuixos animats per gaudir amb tota la família és Mascotes. Aquesta tracta d’un gos que viu amb una noia i són molt feliços fins que adopten un altre gos i aquests hauran d’aprendre a conviure junts i enfrenant-se a molts perills.

Tràiler Mascotes

I per últim, canviant de registre totalment, pels fanàtics de les pel·lícules de por, recomanem Anabelle, una nina que un marit regala a la seva dona però no és tant normal com s’esperaven.

Tràiler Anabel

El más reciente de Blog