El meu punt de vista personal sobre la situació del coronavirus

40 vistas

Per Laia Planagumà de Vilamajor Report

El coronavirus és una malaltia que preocupa a la majoria de persones. M’alegra saber que hi ha científics que estan investigant per trobar una cura per aquest virus.

Personalment, penso que no hem de confiar gaire en el que diuen les notícies i el Govern, ja que canvien d’opinió gairebé cada dia i em resulta complicat saber si ens diuen la veritat.  Em fan dubtar si amaguen informació.

Tot i així, penso que sí que hem de respectar les normes que posen, com per exemple: dos metres de distància, franges horàries per sortir al carrer, ús de mascareta… Per tal de poder contribuir a que tot es normalitzi i no posar en risc els altres.

La gent que no respecta aquestes normes tan senzilles no mostra empatia ni per qui pateix aquesta virus, ni per aquells professionals de l’àmbit sanitari, o d’altres sectors que tant estan lluitant.

Quan surts al carrer pots veure la policia patrullant. Sempre que respecteu les normes i indicacions no us posaran cap multa, però si no les respecteu és probable que sí. Jo crec que les multes haurien de ser d’un import elevat, ja que estem parlant d’un tema on hi ha molta gent que està patint.  Potser seria la manera de que aquells que no fan cas i no prenen consciència de la situació, ho facin així.

Un altre tema que m’agradaria compartir són les tasques que ens posen a l’institut. Entenc que és important fer-les, però penso, i no m’agradaria  ofendre ningú, que a vegades, el volum de les mateixes és molt gran, depenent de la matèria i es fa complicat, necessitant ajuda dels adults, a vegades difícil, doncs estan treballant.

Per acabar, durant aquests dies he pogut realitzar diverses videotrucades, i m’ha fet pensar en la gent que viu sola. Poder fer una videotrucada és eina per sentir-te acompanyat. El coronavirus està fent que estiguem més units amb la família encara que no puguem desplaçar-nos a veure’ls.

Per altre costat la contaminació s’ha reduït i els animals que estaven amagats han sortit. Això fa pensar que realment destruïm el que la natura ens dóna i potser és el moment de canviar. No creieu?

El más reciente de Blog

La moda sense gènere

Durant aquesta última dècada ens han ensenyat a viure i vestir sense etiquetes. La roba representa