Torna el futbol amb la lliga alemanya

35 vistas

Marc Hernández. Miquel Crusafont, 2n d’ESO. Sabadell.

Després de dos mesos sense jugar ni un partit, aquesta setmana ha tornat el futbol europeu a la Bundeslliga, la lliga alemanya. Això sí, ha tornat a porta tancada. A mi em sembla que el retorn s’ha fet molt bé: tots els equips han respectat les distàncies i les mesures de protecció.

Dic que el retorn s’ha fet molt bé perquè, com tothom sap, quan els jugadors i el cos tècnic de cada equip arribaven a l’estadi, els prenien la temperatura. A més, tots els jugadors suplents anaven amb mascaretes i estaven asseguts a la banqueta a dos metres de distància l’un de l’altre. Òbviament, no hi havia públic. Quan celebraven un gol, els jugadors ho feien individualment. A més, quan hi havia un canvi, el jugador que sortia del camp no donava la mà al que hi entrava i, evidentment, al final del partit, els jugadors no es donaven la mà.

Per tant, per mi ha estat un bon retorn a la lliga. Cal que les altres lligues europees prenguin exemple de l’alemanya.

El más reciente de Blog

Tristesa en so

Fa uns dies vaig escoltar una peça musical per piano. Ja l’havia escoltat varies vegades. Era

Un nou confinament?

La darrera setmana el govern ha aplicat un nou confinament perimetral de cap de setmana, que