Hi ha una decisió definitiva per a la primera divisió de futbol femení

24 vistas

Donen per acabada la temporada per les conseqüències que estem vivint i algunes persones implicades no hi estan del tot d’acord

Candela Aznar. Institut Teresa Pàmies, 2n d’ESO. Barcelona.

La RFEF (Real Federació Espanyola de Futbol) es van reunir el passat 6/5/2020 i o van comunicar aquell mateix dia, nomenant guanyadores al Barça (ja que eren les primeres classificades). També van decidir que els dos primers classificats de segona divisió ascendiran i que cap equip baixarà de primera.

Els clubs han acceptat aquesta decisió però amb dues condicions per a l’any que ve que la RFEF ha acceptat: la primera és que la primera divisió no tingui dos grups o més de 18 equips i la segona és que baixin només dos equips a segona divisió com s’ha fet sempre.

A l’ACFF (Associació de Clubs de Futbol Femení) hi pertanyen 13 dels 16 clubs de la primera divisió i no han participat en aquesta decisió, dies abans van proposar a la RFEF reunir-se per buscar una solució, però no s’hi van arribar a reunir. Per altra banda, a la lliga masculina encara no s’ha pres una decisió i es plantegen la possibilitat de tornar a jugar abans que acabi la temporada.

La jugadora Carolina Arbeláez critica aquestes decisions com a masclistes. «Em sembla una mica il·lògic i la majoria dels meus companys pensaran també el mateix. Són decisions una mica masclistes. No sé ben bé quina paraula utilitzar. Ho respecto, però no em sembla correcte» manifesta ella.

L’atlètic de Madrid també està en desacord amb la decisió presa, diuen que «es podria haver esperat més a prendre una decisió definitiva», i que «en el cas que s’arribés a suspendre no hi hauria d’haver guanyador ni ascensos ni descensos.»

El más reciente de Blog

Cómo realizar una entrevista

La entrevista es uno de los géneros periodísticos que se caracteriza por ser una conversación entre el periodista y una o más personas. También

Cómo redactar una crítica

La crítica destaca por pertenecer al grupo de géneros periodísticos, por tanto, es una pieza escrita que presenta información a lo largo

Cómo redactar una crónica

La crónica es una noticia ampliada que combina información y opinión, es decir, es un género periodístico interpretativo.  El