La nova realitat passa per una cursa de motos virtual

20 vistas

Àlex Márquez va robar el triomf al seu germà Marc en l’últim sospir a Misano

Nil Robirosa. Institut Teresa Pàmies, 2n d’ESO. Barcelona.

Quan falten aproximadament dos mesos per l’arrencada del curs del mundial de motociclisme, els germans Márquez ja dominen el panorama digital. Aquest diumenge es va celebrar el GP de Misano virtual, en el que van participar onze pilots del campionat, on Àlex Márquez va robar el triomf al seu germà Marc en l’últim sospir, mentre que Valentino Rossi va quedar al tercer lloc.

El fet que s’han suspès la majoria de curses de la temporada i possiblement tota la temporada és molt trist per als amants del motor. Estan estudiant si a l’octubre es podria córrer el gran premi de França que, en teoria, s’hauria d’haver corregut en aquestes dates.

Els motoristes diuen que no tindran res a veure els resultats virtuals amb els reals de l’any que ve, fins i tot els germans Màrquez han protagonitzat un “pique” en la 4a carrera virtual de l’any en la que l’Àlex, el germà petit, ha guanyat la cursa en l’última corba. Més tard, el Marc, va dir tot fent broma, “en la carrera virtual ho accepto, però en el circuit real serà diferent”.

El más reciente de Blog

Cómo realizar una entrevista

La entrevista es uno de los géneros periodísticos que se caracteriza por ser una conversación entre el periodista y una o más personas. También

Cómo redactar una crítica

La crítica destaca por pertenecer al grupo de géneros periodísticos, por tanto, es una pieza escrita que presenta información a lo largo

Cómo redactar una crónica

La crónica es una noticia ampliada que combina información y opinión, es decir, es un género periodístico interpretativo.  El