S’ajorna l’Eurocopa femenina

18 vistas

Amb la pandèmia de la Covid-19 la competició se celebrarà el 2022

Mercè Jiménez. Institut Teresa Pàmies, 2n d’ESO. Barcelona.

Degut a la pandèmia de la Covid-19, s’ha decidit ajornar un any l’Eurocopa femenina que estava prevista per a l’estiu del 2021 a Anglaterra. S’ha programat perquè es faci entre el 6 i el 31 de juliol del 2022.

La màxima autoritat futbolística ha argumentat i justificat la decisió on es pretén evitar que l’Eurocopa femenina concideixi amb la masculina, que s’ha traslladat del 2020 al 2021, per tal que sigui l’únic centre d’interès.

Quan es va prendre la decisó sobre l’ajornamant de l’Eurocopa masculina ja tenien constància de l’impacte que causaria en el campionat femení però tot i així han considerat que s’ha aconseguit la millor opció.

“Hem considerat acuradament totes les opcions, amb el nostre  compromís amb el creixement de el futbol femení  en el nostre pensament. Amb el traslladar del campionat femení a l’any següent ens assegurem que la nostra competició femenina insígnia sigui  l’únic gran torneig de futbol de l’estiu , donant-li el protagonisme que es mereix .» va puntualitzar el president de l’organisme, Aleksander Ceferin. 

Sembla que tothom està satisfet amb els últims canvis ja que la responsabe de la unitat de Futbol Femení, Nadine Kessler, va explicar que tant la UEFA com la federació anglesa pensen que l’ajornament a 2022 és beneficiós.

«Ara que s’ha confirmat que els Jocs Olímpics se celebraran el 2021, creiem fermament que el pas a 2022 és el millor per al torneig. El Campionat d’Europa Femení és el major esdeveniment esportiu femení d’Europa, un dels majors esdeveniments esportius del món i, per tant, necessita i mereix una  plataforma pròpia «, va destacar la responsable Kessler.

El más reciente de Blog

Cómo realizar una entrevista

La entrevista es uno de los géneros periodísticos que se caracteriza por ser una conversación entre el periodista y una o más personas. También

Cómo redactar una crítica

La crítica destaca por pertenecer al grupo de géneros periodísticos, por tanto, es una pieza escrita que presenta información a lo largo

Cómo redactar una crónica

La crónica es una noticia ampliada que combina información y opinión, es decir, es un género periodístico interpretativo.  El