GENT S'ESTÀ MANIFESTANT A LA LLUITA PER LA IGUALTAT

Ara que s’ha passat de moda, ja no dónes suport al moviment Black Lives Matter

/
95 vistas

Ha passat els temps des de la notícia de l’assassinat de George Floyd i la gent ha deixat de pensar en BLM

Fa uns mesos, a les xarxes socials va començar un moviment activista per lluitar pels drets de la gent negra. Una lluita per la igualtat entre races. Va començar per la notícia de la mort d’un home innocent que es deia George Floyd.

El problema és, que ara, com que ja s’està oblidant, la societat no fa res i segueix amb la seva vida. Tan fàcil ho oblideu? Què ha passat amb la tràgica perduda de George Floyd? Que ha passat amb els assassins de Breonna Taylor que segueixen en llibertat? 

El pitjor de tot això, és que aquesta gent que només s’havia posat la foto de perfil o només havia fet un vídeo amb punys de tots els colors no s’interessa mínimament en quin és el problema de les vides negres o com poden firmar peticions per arrestar a criminals.

No demanem que estigueu cada dia de manifestació ni que cada dia pugeu una foto negre. Només que no oblideu que encara mort gent per ser negre i que hi ha molta gent només li importa quedar bé a les xarxes. Que seguiu ajudant a les persones que pateixen per la seva raça i que si teniu l’oportunitat, salveu a aquestes persones.

Fet per Berta Pagés, Alejandro Rubio, Sara Vinas i Yasmin Nabet.

El más reciente de Blog