La “nova normalitat” a l’escola

16 vistas

L’ús de la mascareta, el gel i desinfectant són els dominants en el nou entorn escolar del 2020

Per iniciar un bon curs 2020-2021 sense risc a contagi, l’equip directiu de l’escola Maristes Champagnat Badalona ha pres les mesures de seguretat donades pel departament d’Ensenyament de Catalunya. Aquestes normatives van ser explicades als pares dels alumnes per més d’un correu. Els primers dies de curs, van ser explicades als alumnes amb més profunditat per al seu enteniment. 

S’ha de portar la mascareta posada tota l’estona excepte quan es fa esport i quan s’esmorza. En l’hora d’esbarjo, s’evitarà ajuntar diferents classes mitjançant un sistema de cordes per evitar el contagi. Quan els alumnes es treguin la mascareta hauran de mantenir les distàncies. A l’hora d’entrada s’estableix un punt d’entrada per cada curs per evitar l’agrupació. A l’inici de les classes es prendrà la temperatura als alumnes. 

Imagen que contiene persona, interior, niño, pequeño

Descripción generada automáticamente

Cada classe serà un grup bombolla; és a dir, aquesta classe no tindrà contacte amb les altres classes. D’aquesta manera, s’evita el possible contagi a persones externes del nostre grup classe. 

Aquest curs 2020 no es realitzarà cap activitat o excursió per poder evitar el contagi massiu. En el cas de fer excursions, es repartiran les excursions en diferents dies. 

A l’hora de fer les optatives es realitzaran de la següent manera: Cada trimestre es farà una optativa per no barrejar classes. Excepte en el cas de Francès, el qual es barrejaran las classes tot i que es respectaran les normatives de seguretat.

En cas de detectar un possible cas de Covid-19, tota la classe quedarà confinada per un total de 10 dies i les classes es faran com l’any passat per via Teams. Els alumnes rebran les classes per vídeo trucada i els deures es penjaran en l’apartat tasques. La aula de la classe que estigui confinada quedarà desinfectada i netejada perquè el virus no es quedi dintre. 

Fet per Maria Pastor

El más reciente de Blog

Tristesa en so

Fa uns dies vaig escoltar una peça musical per piano. Ja l’havia escoltat varies vegades. Era

Un nou confinament?

La darrera setmana el govern ha aplicat un nou confinament perimetral de cap de setmana, que