Els directors de la revista a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Piera. Font: Web de l'Institut Guinovarda.

Els directors de 2n d’ESO del Guinovarda Report visiten TV Piera i l’Ajuntament

105 vistas

El projecte de la revista digital del centre s’inicia aquest curs gràcies a la col·laboració de l’AMPA

Aquest curs, els alumnes de 2n d’ESO del Guinovarda estan dividits en dos grups, els que fan optativa de francès i els que fan l’optativa de comunicació -109 alumnes-.

Aquest centenar d’alumnes ha creat la primera redacció digital d’una revista al centre, projecte subvencionat al 50% per l’AMPA i anomenat Guinovarda Report. Cada redacció de periodistes -n’hi ha cinc- té dos directors o directores que són els representants de tot el grup.

En aquesta línia, el passat 8 d’octubre els directors de cada redacció van anar acompanyats dels professors de Llengua Catalana i de l’exalumne del Guinovarda i periodista Isaac Posadas a la Televisió de Piera i a l’Ajuntament, per a explicar el projecte.

L’entrevista al nostre editor, Isaac Posadas, i als redactors del Guinovarda Report. Font: Televisió de Piera

A la televisió local es van trobar amb el seu director, el Lucky Albert, i els van fer una entrevista on explicaven tot el procés per a engegar la revista. També van visitar les instal·lacions.

El web de l’Ajuntament es fa ressò del nostre projecte. Font: viladepiera.cat

Després, la ruta va seguir fins l’Ajuntament, on es van trobar amb una (altra) ex-alumna del Guinovarda, la Raquel Calsina, que és l’actual responsable de comunicació del consistori. Els va ensenyar les instal·lacions de l’Ajuntament i els va explicar quin treball hi fa ella. Després, els va portar al Saló de Plens i allà van explicar-li tot el projecte que estem fent.

(Aquí pots tenir accés a la notícia del web de l’Ajuntament de Piera sobre la nostra revista i aquí a la del Canal Taronja de l’Anoia, mitjà que també es fa ressò del projecte).

El más reciente de Blog