Coronavirus. COVID-19. 3D Render

Un nou confinament?

77 vistas

La darrera setmana el govern ha aplicat un nou confinament perimetral de cap de setmana, que entra en vigor cada divendres a les 6:00 del matí fins a les 6:00 del matí de dilluns. Però, no descarten la idea d’aplicar un confinament domiciliari ja que, els casos estan baixant però continua havent-hi un alt risc de contagi. Quina és, doncs, la millor opció?

En primer lloc,  podem dir que la gent no compleix les normes de seguretat per evitar el contagi: portar mascareta, una distància de dos metres, no trobar-se amb més de sis persones… Són suficients aquestes mesures?  Aquest nou confinament és beneficiós a l’hora de reduir el nombre de contagis ja que la seva  finalitat és reduir les trobades entre persones fora del grup bombolla. 

En segon lloc, hi ha col·lectius que pensen que fer un confinament de nou pot perjudicar molt el país quant a salut i economia. Desgraciadament, també hi ha negacionistes que no creuen en la Covid-19, i pensen que ni les mascaretes, ni els dos metres, ni totes les mesures de protecció faran que el virus vagi a la baixa perquè, aquest, segons ells, no existeix. 

En conclusió, creiem que un nou confinament pot afectar molt a nivell econòmic i psicològic, però no deixa de ser necessari, per la salut de les persones i per començar el més aviat possible nova normalitat. 

Visita la revista Vilamajor Report para leer el resto de artículos de la redacción escolar del centro Institut Vilamajor de Sant Pere de Vilamajor.
👇🏼👇🏼

El más reciente de Blog