El boom de “Kimetsu no Yaiba the Movie: Infinity train” al Japó

25 vistas

Fet per: M.F, M.C i M.J

La pel·lícula de “Kimetsu no Yaiba” ha sigut la primera en taquilla a nivell mundial i al Japó, tot i la pandèmia 

Aquesta pel·lícula, estrenada només al Japó, és la continuació de la primera temporada de Kimetsu no Yaiba (Demon slayer). Aquest fet es deu a que els autors han optat per fer una pel·lícula en comptes d’una segona temporada.  

Una petita sinopsi de la primera temporada de la sèrie seria: Tanjiro Kamado és un noi intel·ligent i de bon cor que viu amb la seva família i guanya diners venent carbó. Tot canvia quan la seva família és atacada i assassinada per un dimoni (Oni). Tanjiro i la seva germana Nezuko són els únics supervivents de l’incident, tot i que Nezuko és convertida en dimoni. Tanjiro busca la manera d’ajudar-la per tornar-la humana novament i venjar la mort de la seva família.

«Opening Kimetsu no Yaiba Season 1»

Les estadístiques afirmen que la pel·lícula va aconseguir un rècord de 10 milions de dòlars en ingressos el primer dia a taquilla, i en tres dies va aconseguir ser la més vista a escala mundial.

Té molt mèrit haver superat altres títols que semblava que havien triomfat, ja que només s’havia estrenat al Japó i en mig d’una pandèmia. El primer cap de setmana d’estrena ja va guanyar més diners que altres pel·lícules en el seu primer cap de setmana, com «Weathering With You», «Frozen 2» o «Your Name».

Les pel·lícules havien deixat sorpres al públic deixant ingressos de 12,5 milions per part de “Your name”, 15  de “Weathering with you” i 18 milions per part de “Frozen 2” en aquest petit període de temps; però la pel·lícula de “Kimetsu no Yaiba: Infinity train” ho ha superat gairebé doblant aquest segon número amb 43 milions de dollars. 

La comunitat és impacient amb l’arribada de la pel·lícula a altres països, encara que en aquests, no hi ha una seguretat tan gran que obtingui l’èxit de Japó, ja que el públic serà més fanàtic i no casual com ho és al país d’origen. 

Fonts: Marco Rodríguez, 25 d’Octubre del 2020: https://www.tonica.la/geek/Demon-Slayer-Kimetsu-no-Yaiba—Mugen-Train-estrena-nuevo-trailer-y-poster-20201025-0006.html

El más reciente de Blog