Among us: el nou joc de moda

/
61 vistas

Nil Galletti, Martí Gil, Biel Martori, Daniel Popovchenko. 2n ESO. Institut Teresa Pàmies

Sabeu per què és el nou joc de moda? És un joc àgil i senzill. Es tracta d’una partida on hi ha 1, 2 o 3 impostors i la resta són tripulants que fan missions. L’impostor ha d’intentar eliminar els altres jugadors sense que sigui descobert. Així doncs, els tripulants només poden guanyar si fan totes les missions abans de morir tots o descobrir al o als impostors.

Among Us va ser creat per l’empresa Innersolth el 15 juny del 2018, però no va començar a ser famós fins fa uns pocs mesos. No obstant això, cal destacar que ja ha superat la barrera dels 80 milions de descàrregues, ja que és un joc gratis amb anuncis al mòbil, però si el vols fer servir a l’ordinador, val 3,99 euros.

Aquest joc és divertit i molt interessant. Nosaltres pensem que és molt popular perquè els streamers (Youtubers) l’han començat a jugar i s’ho passen bé i el recomanen a tothom. Per això, es juga tan actualment. Tanmateix, pensem també que pot ser un joc violent, ja que un impostor ha de trair els altres jugadors i matar-los. Suposem que es poden fer aliances encara que no hem vist a ningú fent-les. Us animeu a jugar-hi una partida?

El más reciente de Blog