ALUMNES CORREGUENT ELS TRES QUILÒMETRES. IMATGE: VICTORIA PÉREZ

Carrera free covid #correquenotepilleelbicho

42 vistas

El centre IES Henry Matisse ha proposat la segona carrera voluntària en la qual cada persona corre pel seu compte.

Notícia elaborada per: Aya Khattab, Victoria Pérez, Solangel Rodríguez i Diego Fayos.

Aquesta idea va sorgir en el confinament. Com no es podia eixir i totes les carreres s’estaven suspenent, a un professor que estava l’any passat al centre, anomenat Santi Querol, se li va ocórrer una tasca que va manar a tots els alumnes, que consistia en que durant una setmana hi hauria una carrera virtual.

Es tracta d’eixir a córrer pel nostre compte durant tres quilòmetres i per comprovar que està ben feta es pren una foto mentre es fa la carrera i s’envia al professor. Fent captura al cronòmetre i al comptador de quilòmetres de l’app del mòbil i enviant-la, se sap quant has corregut i quant has tardat en fer-ho.

L’any passat va ser la primera edició i enguany és la segona. L’activitat es voluntària, el professor d’educació física José Manuel Márquez Martí ens ha dit que pot participar qui vulga del centre i també familiars. Per cada familiar que participe se li resten trenta segons al temps que has tardat en recórrer els tres quilòmetres.

Aquesta activitat es durà a terme del 14 fins al 20 de desembre i durant la setmana es podrà eixir tots els dies que es vulga a córrer i enviar-li al professor el millor temps que es faça. Els professors d’educació física ho
explicaran a cada classe i dictaran una sèrie de normes.

Al ser una carrera no competitiva no guanya ningú, es a dir, compta l’interès per fer-ho. Després d’enviar els vídeos, els professors d’educació física faran una clasificació de primer i segon de la ESO, i després de tercer, quart i batxillerat, finalment dels professors que participen.

El más reciente de Blog