S’obre el teló en temps de pandèmia

//
17 vistas

Barcelona 24h- Pau Barbarà

Fet per: G. Pujol i A. Cots

El dimecres dia 16 de desembre vam tenir l’oportunitat d’assistir a l’assaig general de l’obra «Barcelona 24 hores». Escrita per Pau Barbarà Mir i dirigida per Marc Flynn i Rubén Yuste, ens transporta a Barcelona on la vida de quatre joves, interpretats per Laia Fontàn, Anna Piqué, Jaume Casals, Àlex Sanz s’entrellacen: Una fotògrafa ho deixa amb el seu xicot, una pija busca pis perquè n’està farta dels seus pares, un noi està obsessionat amb la feina i l’últim personatge es pensa que la vida és una pel·lícula.

És un musical que ens va transmetre molta energia positiva perquè era com veure’ns reflectides en la seva història. També ens va agradar molt com ho van interpretar en l’espai del teatre, perquè ens vam sentir més properes als actors i les actrius i això va ser un punt important perquè ens emocionés.

Ens hauria agradat conèixer més profundament la vida dels personatges, s’aprofundia més en uns que en d’altres, però tot i això, aquesta obra ens va semblar molt original. Es desenvolupa a un supermercat de 24 hores i l’escenografia i els decorats són molt adients i ben trobats.

En conclusió recomanem molt aquesta obra, hem tingut una bona experiència i és un gran tema per reflexionar, ja que darrere de cada persona hi ha una vida i de vegades és bo posar-se a la pell dels altres per entendre els problemes que els joves poden tenir avui en dia. Si teniu l’oportunitat d’anar-hi, no us la perdeu.

El más reciente de Blog