El concert de Buhos a Vic

/
109 vistas

El grup de música català segueix enfrontant-se a la COVID-19 amb les seves sessions de Teràpia Col·lectiva

El passat 26 de febrer a les 20:00 hores, el grup de música catalana Buhos va realitzar un concert al teatre de l’Atlàntida de Vic, continuant així els seus espectacles de Teràpia Col·lectiva

El grup, degut a la situació actual per la COVID-19, va decidir començar els concerts per mitjà dels teatres, al ser l’única via possible per poder tocar. D’aquesta manera realitzen aquesta gira a nivell català, tot reclamant que la cultura és segura.

EL GRUP DE MÚSICA BUHOS TOCANT AL TEATRE DE L’ATLÀNTIDA DE VIC

De fet, han publicat també un vídeo al seu compte oficial d’Instagram, en què afirmen el correcte seguiment de les normes al llarg de l’espectacle per tal de recalcar la seguretat a nivell sanitari.

Inici del concert

El concert va començar amb l’arribada de Guillem Solé, el cantant del grup, a l’escenari, qui va ser aclamat enèrgicament pel públic.

Era ben clar que les ganes de divertir-se i desconnectar-se per primer cop en molt de temps hi eren presents, les quals es van començar a notar amb més presència amb les primeres cançons tocades:  Birres, de l’àlbum “Lluna plena” publicat l’any 2016 i Transmets energia, de l’àlbum “Gran vida” publicat l’any 2018.

EL GRUP DE MÚSICA BUHOS ACABANT DE TOCAR UNA CANÇÓ AL TEATRE DE L’ATLÀNTIDA DE VIC

Cançons i escenes d’entremig:

A banda d’aquestes primeres, van tocar un seguit de cançons, en què s’hi trobaven, entre d’altres, les del nou disc publicat l’any 2020 “El dia de la Victòria”, com ara Una veu que crida o A prop dels déus, molt aclamades pel públic.

A més a més, cal destacar que entre cançó i cançó incorporaven petits diàlegs en què interactuaven amb el públic, per tal d’enriquir més l’actuació.

És a partir d’aquí que van realitzar diverses cançons improvisades amb idees donades pels espectadors, a banda de fer-se una fotografia amb els assistents i d’incloure-hi diversos elements per tal fer-los riure.

EL GRUP BUHOS TOCANT UNA DE LES CANÇONS FINALS DEL CONCERT

Aclamació final del públic i últimes cançons

Cap al final de l’actuació, just després de cantar Volcans, una de les cançons més conegudes, i Temporal, els membres del grup van despedir-se sortint ràpidament de l’escenari i deixant el públic amb ganes de més gresca.

EL GRUP DE MÚSICA BUHOS TOCANT LA CANÇÓ ‘TEMPORAL’

D’aquesta manera, l’aclamació d’aquests perquè tornessin a aparèixer, fet el qual demostra les poques ganes que tenien que el concert finalitzés, va provocar el retorn del grup a l’escenari amb la cançó Mil batalles del seu nou disc.

Per acabar, van finalitzar el concert al voltant de les 21:30 hores, per tal de respectar el toc de queda imposat a les mesures de seguretat. Ho van fer amb la cançó El dia de la Victòria, la qual porta el nom del mateix disc i es tracta d’una col·laboració del grup amb Miki Núñez, Lildami i Suu, altres cantants catalans.

EL GRUP DE MÚSICA CATALANA BUHOS DESPEDINT-SE

Publicació a les xarxes socials

Finalment, cal destacar que al llarg dels següents dies, després d’haver fet el concert a Artesa i a Granollers el mateix cap de setmana, van publicar un vídeo al seu compte d’Instagram, on es mostren algunes escenes del concert a Vic.

És a partir de grups com Buhos i l’organització d’aquest per realitzar un seguit de concerts, els quals amb una mica de sort podran tornar a convertir-se en el que eren i s’intentarà que la cultura no es perdi, ja que, com el grup assegura, la cultura és segura.

Fet per: Alba Bernat, Roser López i Carla Pérez

El más reciente de Blog

El racismo en España

Per Abatallers LAS ROZAS REPORT La desigualdad y las conductas racistas continúan existiendo en la sociedad