Ibai Llanos no vol que siguin com ell

/
60 vistas

Escrit per: Marina BerrioAmin OustiJoan AdjarteyClàudia Vachet

Ibai Llanos s’ha convertit en un creador de continguts audiovisuals molt important. És molt conegut per fer vídeos i directes de videojocs a Twitch, una plataforma de vídeo en temps real. Té un canal de YouTube en el qual té 5,5 milions de seguidors. En Jordi Évole, presentador de Lo de Évole, ha fet una entrevista a Ibai Llanos pel programa d’Atresplayer.

En aquesta entrevista es parla sobre la seva experiència, i se li demana la seva opinió sobre temes d’actualitat; a més de indagar sobre quant guanya ell amb la seva feina, com és la manera en què treballa, com els afecta als nens el consum dels seus continguts i dels d’altres com ell, com li afecten els comentaris sobre el seu cos, i un llarg etcètera. 

En aquesta interessant entrevista, Ibai Llanos ens mostra el seu punt de vista de youtuber sobre la fuga de capitals a Andorra, i es pot veure com ell explica per què creu que els youtubers marxen a viure a Andorra i si està a favor o no d’aquesta tendència. 

Una de les coses que més ens ha agradat és la seva opinió sobre l’addicció al Twitch dels joves. Ens parla sobre l’excessiu desig de ser youtuber o streamer, que fa que deixin de voler estudiar i guanyar-se la vida d’aquella manera. Aquest és un tema molt controversial, però que no rep l’atenció de la majoria de youtubers, i menys de tan famosos com Ibai Llanos.

Durant l’entrevista, hem trobat a faltar un punt més emocional, sobre com se sent l’Ibai en aquest moment de la seva vida. D’altra banda, ens preguntem si ser youtuber i la fama que això comporta l’afecta d’alguna manera negativa.

Hem trobat que l’entrevista d’en Jordi Évole és molt interessant i ens ha fet reflexionar. Parla de molts temes relacionats amb el món de YouTube i les xarxes, i toca temes controversials que fan pensar. A més d’això, creiem que té el punt positiu de ser una entrevista per a totes les edats.

El más reciente de Blog

Uns boscos diferents

Aina. C, Yaisa. F, Natalie. M i Lilit. K Com afecta l’emergència climàtica a les plantes

L’escalfament global

Ignacio, Alex, Dominique i Diego L’escalfament global consisteix en la pujada de temperatures al nostre planeta.