Ramon Pellicer: «Més que entrevistar a grans personatges de la història present, tinc la intenció d’entrevistar a aquells que poden tenir respostes per resoldre les preguntes sobre els problemes del meu dia a dia»

45 vistas

Fet per: Nil Marcos

Com és el treball d’un periodista professional amb experiència, des dels inicis de la seva professió 

Ramon Pellicer i Colillas és un periodista català reconegut, nascut l’any 1960 a Barcelona. Ha treballat en la ràdio i en la televisió, des dels inicis del 1988 com a presentador del Telenotícies de TV3 de Televisió de Catalunya i el 1993 va fer el salt al telediari de la Televisió Espanyola. Ha exercit de professor a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment presenta les notícies en el canal televisiu de TV3. Els alumnes del Sant Miquel dels Sants hi hem tingut una conversa per conèixer la seva trajectòria laboral, les seves experiències fora de l’àmbit professional i finalment unes certes preguntes per conèixer la seva opinió i perspectiva.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és image-2.png

En aquesta primera part de l’entrevista, Ramon Pellicer fa un breu resum sobre la seva vida abans d’iniciar la seva carrera periodística:

En aquesta segona part de l’entrevista, el periodista ens aclareix el seu dia a dia com a periodista i ens respon preguntes tècniques:

Finalment, en aquesta última part, Pellicer ens mostra la seva cara més personal:

El más reciente de Blog

Uns boscos diferents

Aina. C, Yaisa. F, Natalie. M i Lilit. K Com afecta l’emergència climàtica a les plantes

L’escalfament global

Ignacio, Alex, Dominique i Diego L’escalfament global consisteix en la pujada de temperatures al nostre planeta.