L’escalfament global

/
12 vistas

Ignacio, Alex, Dominique i Diego

L’escalfament global consisteix en la pujada de temperatures al nostre planeta. Un augment que es reflecteix als oceans i, principalment, a l’atmosfera. A causa dels gasos d’efecte i l’activitat humana a la Terra han augmentat les temperatures. El fet tenir altes temperatures al món fa que el pol nord i el pol sud es fonguin, i això té com a conseqüència final que el nivell del mar pugi i a la llarga pot enfonsar algunes ciutats.

Stephen Schneider, professor de biologia ambiental i canvi global a la Universitat de Stanford i codirector del Centre de Ciències i Polítiques Ambientals de l’Institut Freeman Spogli, va predir l’escalfament global l’any 1976 i es va convertir en un expert i en un líder en el tema de l’escalfament global.

Hi ha diverses maneres de solucionar aquest problema tan greu que ens està afectant a tots plegats, però que sobretot afecta el clima de la terra. Actualment estan buscant maneres d’intentar frenar aquest problema. No només nosaltres hem d’intentar parar-lo, sinó que el govern té l’obligació d’aplicar diferents mesures, com ara expandir el transport públic amb l’objectiu de reduir el nombre de cotxes; tanmateix, també s’han d’intentar reduir el nombre de fàbriques, per no enviar tants gasos d’efecte hivernacle a l’atmosfera; reduir la utilització de combustibles fòssils, ja que aquests contaminen molt. També els ciutadans han d’utilitzar menys aigua, menys electricitat i fer una dieta amb menys carn i més verdures per evitar la construcció de més fàbriques.

El más reciente de Blog

Uns boscos diferents

Aina. C, Yaisa. F, Natalie. M i Lilit. K Com afecta l’emergència climàtica a les plantes