Skyline de Berlin (Getty Images)
/

Els alumnes de primer de Batxillerat tancaran el curs a Berlín

A més, el dia 3 de novembre assistiran a l’obra «Nosaltres» al TNC

Marta Berenguer, Aitana González, Ariadna Jové i Laura Ortiz

Aquest curs 2021/2022, menys atípic que l’anterior, ja es podran començar a fer sortides escolars amb més normalitat, per això ja estan previstes les excursions a Barcelona, Tarragona i Berlín pels alumnes de 1r de batxillerat.

Barcelona serà la primera excursió de convivència entre els alumnes de primer de batxillerat, per poder reforçar la relació com a grup, ja que més del cinquanta per cent dels alumnes d’aquest curs provenen d’altres escoles.

La sortida tindrà lloc el dimecres 3 de novembre. Durant el matí, els alumnes podran gaudir de l’obra «Nosaltres», d’Helena Tornero, que tindrà lloc al Teatre Nacional. Es tracta d’una obra que tracta el tema de la memòria de cinc fills d’immigrants.

A la tarda, els alumnes es distribuiran per modalitats i faran diverses activitats. Per exemple, els alumnes del batxillerat social/humanístic faran una activitat vinculada amb la literatura i el fotoperiodisme. D’altra banda, els membres del grup científic/tecnològic visitaran el barri gòtic acompanyats d’un guia. Finalment, els alumnes de l’artístic, visitaran el museu Picasso.

En un altre context, Tarragona és l’excursió històrica que els alumnes realitzaran al mes de març, on visitaran la part romana de la ciutat, l’amfiteatre, el circ i les muralles. Durant la tarda, disposaran de temps lliure per gaudir de la ciutat. El curs passat, l’excursió es va haver d’endarrerir per la pandèmia fins al maig, i és per això que els alumnes van poder gaudir d’un bany a la platja.

La sortida més esperada entre els alumnes és Berlín. L’estada durarà cinc dies i es durà a terme a final de curs. D’aquesta excursió hi destaquen visites emblemàtiques com el mur de Berlín, el barri jueu, un camp de concentració o el Bundestag.

Drets: getty.images

Deja una respuesta

Your email address will not be published.