/

I tu, en quin món vols viure?

La nostra societat se sustenta a base de mentides. Però, realment, volem conèixer la veritat?

Escrit per: G. Poch (alumna de 2n de Batxillerat)

Vivim en un món falsejat, disfressat, manipulat, i a la vegada, massa ignorant per descobrir aquest engany. La nostra societat se sustenta a base de mentides: estudia i treballaràs del que t’agrada, treballa i podràs marxar de casa els pares i tranquil·la que aquí tots tenim les mateixes oportunitats. Però, realment volem destapar aquesta veritat, volem conèixer-la? O, en certa manera, acostumats a ell, ja ens està bé viure en aquest món falsejat?

Ens omplim la boca reclamant veritat, però realment on ens sentim a gust és en aquest món fals; trobem un lloc en aquesta societat pensant que si estudiem tindrem un feina assegurada o que si treballem podrem marxar de casa els pares, per exemple.

Molts pensareu que sembla que estigui fent apologia a la ignorància, a la obediència irracional, a no ser crítics i acceptar sense cap reflexió prèvia un món fals. Doncs tot el contrari. Penso que hem d’anar al fons de les coses, destapar la manipulació i la mentida, però que aquest és un camí complicat, feixuc i dolorós i que recau en cadascú la decisió d’enfrontar-s’hi i deixar de ser esclau de la pròpia ignorància o reiterar-se en la comoditat de la mentida.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.