Lonely sad african-american schoolgirl crying while all her classmates ignoring her. Social exclusion problem. Bullying at school concept. Racism problem
//

L’homofòbia, un problema molt greu

Per Claudia Cañas, Judit Reverter, Laura Arriaza, Ivet Brotat i Martina Fernandez

Nosaltres creiem que l'homofòbia és un tema molt greu i que està passant actualment en el món, ja que hi ha molts casos. No reconèixer que hi ha homofòbia és un problema que té més d'una persona, sobretot joves i gent gran. Per això volem parlar més del tema i posar més informació perquè la gent sàpiga que és un problema greu.

L'homofòbia és l'odi que tenen unes persones cap al col·lectiu homosexual. Més d'un cop han matat a joves per la seva orientació sexual, com per exemple el cas d'en Samuel, un jove de 24 anys que va morir després de rebre una pallissa per un grup de nois, i el van atacar per la seva orientació sexual en el 3 de juliol.

Nosaltres personalment no hem vist un atac homòfob, però sí que hem escoltat comentaris fora de lloc.

Aquest problema afecta les persones del col·lectiu LGTBIQ+, i pot tenir vàries conseqüències com l'assassinat o el suïcidi, o també inseguretat d'anar pel carrer i amb ells mateixos.

Creiem que el tema de l'homofòbia en la societat ha millorat, encara que segueixen havent-hi casos i comentaris que afecten les persones del col·lectiu.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.